måndag 17 november 2008


Elin Ståhl intressen utvecklas

Att ha fritids intresse väcker utvecklingen genom att prova på allt möjligt från pyssel till musik. Så funkade det för Elin Ståhl.

Elin Ståhl från Nackademin ky har en del fritids intressen som hon har ärvt från familjen. Som liten började Ståhl spela piano tillsammans med hennes systrar som hon har lärts av.

Pysselsättning var en del av hennes barndom. Design och inredning som fick henne att må bra och delvis ha roligt utav det.
− Tävla om snyggaste lampskärm med mina systrar och mamma var ett roligaste jag visste om, det fick oss att vara nära varandra och att lära oss av varandra, säger Elin Ståhl.

Att aldrig ge upp även om det inte blir snyggt eller att det inte lyckas just den här gången var den viktigaste del som Ståhl fick lära sig. Att ha tålamod var en del av lärande och att inte bli stressad eller aggressiv. Jobba på bensinstation är inte ett av Ståhls intressen, men ett jobb är viktigt för henne som nöd.

2008-08-18 började Elin Ståhl i Nackademin Ky som interaktionsdesigner, hon hade ingen aning om att hon var intresserat utav webdesign men efter ett tag på Nackademin förstod hon att den här är nått hon ville men det var gömd någonstans innerst inne.

− Det som fick mig att studera till webdesigner var just det jag
gjorde förr, att ha intressen som pyssel och design väckte
utvecklingen en hel del, säger Elin Ståhl.

Kolla in på Elin Ståhls blogg : http://elinstblogg.blogspot.com/

Inga kommentarer: